Skip to content

Beck-Meyers Familieportal

Sections
Personal tools
You are here: Home

Velkommen til vores familieside

Document Actions
Her vil vi dele oplevelser og information med jer

Adoption

Det der mest aktivitet omkring lige nu er vores process med at adoptere en pige, Ngoc Ha, fra Ha Thay provinsen lige nord for Hanoi. Vi har lavet en mappe med oplysninger og billeder af hende.

Andre ting

Vi har lavet en mappe hvor vi lægger nogle af vores synes vi selv kreative udfoldelser. Der er der nogle billeder vi malede til DR's Mal Musikken projekt. Se dem - de er sjove.

Hjemmesiden her

Vores hjemmeside er lavet ved hjælp af et system der hedder Plone, det gør det muligt at vores læsere osse kan skrive med på siderne og lægge billeder, dokumenter og andre filer op, uden at kunne noget som helst om at lave web-sider.

Men for at kunne gøre det er det dog krævet at du opretter dig som bruger på sitet, så kan vi derefter give dig rettigheder.

Når du har oprettet dig som bruger har systemet lavet en privat hjemmeside til dig, som der er et link til foroven i højre side kaldet "My Folder". Den kan du umiddelbart bruge til det du har lyst til - fx. kan du lave dig en online bogmærkesamling, så du har adgang til den udefra byen også.

God fornøjelse

Created by plone
Last modified 2006-10-27 20:56
 

Powered by Plone

This site conforms to the following standards: